Tříkrálové koledování v ulicích skončilo. Děkujeme! Zobrazit fotogalerii
18. ledna 2024 Aktuálně

Tříkrálové koledování v ulicích skončilo. Děkujeme!

Putování družin Tří králů v rámci Tříkrálové sbírky v neděli skončilo. Rádi bychom srdečně poděkovali všem přispěvatelům, kteří je přijali na prahu svým domovů nebo i v ulicích Ostravy a okolních městech, obcích, kde společně s Charitou sv. Alexandra sbírku uskutečňujeme.

Družina Tří králů - Ostrava-PetřkoviceV následujícím období budeme ve spolupráci s pracovníky Magistrátu města Osravy rozpečeťovat kasičky a sečítat jejich obsah. Do on-line pokladničky Charity Ostrava dárci k 18. 1. 2024 vložili příspěvky ve výši 142.234 Kč. On-line pokladnička je otevřena do 31. 1. QR platby, resp. do 30. 4. pro dary bezhotovostním převodem.

Tříkrálový koncert v Ostravě - 9. 1. 2024Na podporu Tříkrálové sbírky v Ostravě byl ve čtvrtek 4. 1. na Alšově náměstí v Ostravě-Porubě vydáván Tříkrálový punč a v úterý 9. 1. 2024 proběhl v ostravském kostele sv. Václava Tříkrálový koncert smíšeného pěveckého sboru CHORUS OSTRAVA. Průběžné výsledky Tříkrálové sbírky  pro Charitu Ostrava a Charitu sv. Alexandra můžete sledovat na webu: https://www.dchoo.charita.cz/trikralova-sbirka/vysledky-sbirky/. Využití shromážděných prostředků je uvedeno na webu: https://ostrava.charita.cz/podporte-nas/dobrovolnictvi/trikralova-sbirka/trikralova-sbirka-2024/

Velice děkujeme za důvěru a vstřícnost všem přispěvatelům do Tříkrálové sbírky 2024. Za nezištnou pomoc s předáváním novoročního požehnání lidem a uskutečnění sbírky děkujeme dobrovolným koledníkům a koordinátorům!