Materiální dar

Pro potřeby uživatelů služeb Charity Ostrava uvítáme letní a zimní ošacení, zdravotnický materiál, hygienické potřeby, ložní prádlo, potraviny atd. Zázemí organizace vyžaduje využití vozového parku, kancelářského materiálu, výpočetní techniky atd. Budeme vděčni za jakoukoli možnost materiální pomoci či slevy. S nabídkou materiálního daru (mimo ošacení a obuv) nás prosím kontaktujte:
tel.: 596 621 094, mobil: 731 625 789, sekretariat@ostrava.charita.cz. Děkujeme za podporu!

Šatník Charity OstravaDarování ošacení a obuvi

Charita Ostrava provozuje Šatník Charity Ostrava, jehož smyslem je shromažďování darovaného ošacení a obuvi a jejich další využití předáním lidem v nouzi, především uživatelům sociálních služeb denních center pro lidi bez domova, nocleháren, azylových domů či startovacích bytů provozovaných Charitou Ostrava a dalších poskytovatelů služeb sociální prevence.

Příjem a výdej materiální pomoci v Šatníku Charity Ostrava probíhá ve stanovené otevírací době. Mimo otevírací dobu je možné dar vložit do červeného sběrného kontejneru na parkovišti vlevo od vstupu do objektu, cca 60 m. Do kontejneru se dary vkládají v PE pytli nebo tašce. Děkujeme dárcům za materiální podporu.

Šatník Charity OstravaKontakt: Charita Ostrava, Šatník Charity Ostrava
Jeremenkova 154/8, 703 00 Ostrava-Vítkovice