Charita Ostrava

Sociální pracovník/ce - Charitní středisko sv. Lucie - sociální rehabilitace - 1/2022

Charitní středisko sv. Lucie, Erbenova 486/48, 703 00 Ostrava-Vítkovice Částečný úvazek dle domluvy, opt. 1. 3. 2022 výběrové řízení
Kontaktní osoba
Bc. Eliška  Horňáková Bc. Eliška Horňáková

Tel.: 731 534 061 E-mail: lucie@ostrava.charita.cz

Charita Ostrava vyhlašuje výběrové řízení pro Charitní středisko sv. Lucie - sociální rehabilitace na pozici:

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/CE

Nabízíme
:

• zajímavou a smysluplnou práci,
  • zázemí stabilní neziskové organizace, dobrý pracovní tým,
  • podporu v dalším vzdělávání,
  • práci na 0,5 úvazek,
  • odpovídající platové ohodnocení.

Pracovní náplň:

• přímá práce s uživateli služby k získání klíčových schopností a dovedností potřebných ke zvládnutí a následnému udržení samostatného života ve startovacích bytech,
  • vedení dokumentace uživatelů sociálních služeb,
  • účast na metodické činnosti sociálních služeb,
  • více informací na stránkách Charity Ostrava v sekci Lidé bez domova.

Požadujeme:

• splnění odborné způsobilosti pro výkon sociálního pracovníka dle zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, tj. VOŠ nebo VŠ se zaměřením na sociální práci,
  • dobrá znalost legislativy v sociální oblasti,
  • zájem o práci slidmi nacházející se v obtížné životní situaci,
  • výborné komunikační schopnosti a psychickou odolnost,
  • znalost práce na PC,
  • ztotožnění se s filosofií Charity Ostrava, církevním účelovým zařízením a Etickým kodexem Charity ČR,
  • motivaci k práci s cílovou skupinou,
  • řidičský průkaz skupiny „B“,
  • praxe v oboru výhodou.

Místo výkonu práce: Charitní středisko sv. Lucie - sociální rehabilitace, Erbenova 486/48, 703 00 Ostrava-Vítkovice

Zájemci o uvedenou pracovní pozici splňující požadovaná kritéria mohou zaslat v termínu do 31. 1. 2022 přihlášku do výběrového řízení spolu se svým životopisem, motivačním dopisem (max.1/2 A4) na e-mailovou adresu: eliska.hornakova@ostrava.charita.cz