Tříkrálová sbírka 2020: Staň se třetím králem!

Tříkrálová sbírka

Přípravy Tříkrálové sbírky, která proběhne ve dnech 1. – 14. ledna 2020 jsou v plném proudu. Charita Ostrava se ve spolupráci s Charitou sv. Alexandra pravidelně zúčastňuje této celorepublikové veřejné sbírky, kterou na pomoc lidem v nouzi pořádá Charita Česká republika.

Prostředky získané v Tříkralové sbírce díky štědrosti dárců a ochotě tříkrálových koledníků jsou obrovskou pomocí pro realizaci našich projektů pro lidi v nouzi. Bez Tříkrálové sbírky by mnoho z podpořených aktivit nevzniklo nebo by již zanikly. Více o záměrech na využití Tříkrálové sbírky v Ostravě=>

Pokud byste se chtěli do realizace Tříkrálové sbírky v Ostravě aktivně zapojit, připojit se do kolednické skupinky nebo vytvořit další např. v městské části, kde doposud lidem nikdo nepřinášel pokoj a přání do nového roku, kontaktujte se s koordinátory sbírky níže.

Kontakty:
Charita Ostrava, Kořenského 1323/17, 703 00 Ostrava-Vítkovice, Veronika Curylová, koordinátor Tříkrálové sbírky, tel.: 596 787 011, 733 676 692, e-mail: veronika.curylova(at)ostrava.charita.cz, www.ostrava.charita.cz

Charita sv.  Alexandra, Holvekova 651/28, 718 00 Ostrava-Kunčičky, Bc. Zdeněk Staněk, koordinátor Tříkrálové sbírky, tel./fax: 596 237 831, 731 625 839, info(at)alexandr.charita.cz, www.charita-sv-alexandra.cz

Připoj se k Tříkrálové sbírce 2020 a ...

banner_640x130_150dpi

Tříkrálová sbírka 2020

6. 4. 2020, 14:00 — 31. 12. 2020, 17:00

Jak pečovat o nemocného v domácím prostředí - konzultace

8. 9. 2020, 17:00 — 10. 11. 2020, 09:00

Kurz výtvarných technik Ostrava !!! - výstava obrazů

2. 10. 2020, 15:08 — 31. 10. 2020, 17:00

Program v Charitním středisku Gabriel - 10/2020