Sbírka potravin pro lidi v nouzi

Sbírka potravin 23. 11. 2019

V sobotu 23. 11. se Charita Ostrava připojí do Sbírky potravin organizované potravinovými bankami spolu s partnery v rámci celé ČR. Možnost darovat potraviny a drogerii pro klienty služeb Charity Ostrava bude v sobotu 23. 11. 2019, 8-18 h v hypermarketu Tesco v Ostravě-Hrabové.

23-11-2019_Sbírka_potravin_seznamSbírka potravin je organizačně zajišťována Českou federací potravinových bank, Svazem obchodu a cestovního ruchu, Asociací společenské odpovědnosti a sociálními partnery Charitou Česká republika, Armádou spásy v ČR, Naděje, Slezskou diakonií a obchodním řetězci.

Ostatní sbírková místa v Ostravě budou koordinovány dalšími neziskovými organizacemi zapojenými do sbírkové akce. Kompletní přehled míst, kde bude možné potraviny a drogerii darovat v Ostravě, ale i v rámci celé ČR naleznete spolu s přehledem nejvhodnějších komodit na webu sbírky: https://www.sbirkapotravin.cz/

Darované potraviny a drogerii, kterou budou připraveni převzít zaměstnanci a dobrovolníci Charity Ostrava v sobotu 23. 11. v době 8-18 h v hypermarketu Tesco v Ostravě-Hrabové, využijeme a pro lidi v poskytovaných sociálních službách především pro lidi bez domova.

Děkujeme za Vaši podporu poskytovanou na pomoc lidem v nouzi.

Tříkrálová sbírka 2020

6. 4. 2020, 14:00 — 31. 12. 2020, 17:00

Jak pečovat o nemocného v domácím prostředí - konzultace

8. 9. 2020, 17:00 — 10. 11. 2020, 09:00