Přijďte oslavit 100 let vítkovického fotbalu

100 let vítkovického fotbalu - akce 25. 5. 2019

Vítkovický fotbal si připomíná 100 let od svého založení v roce 1919. Související akce 25. 5. 2019 od 11 h na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích bude mít také charitativní dosah. Výtěžek aukce fotbalových dresů bude věnován Charitě Ostrava. Srdečně zveme k účasti příznivce fotbalu i Charity Ostrava.

Jsme rádi, že Charitu Ostrava Městský fotbalový klub Vítkovice oslovil jako partnera akce konané u příležitosti 100. výročí jeho založení. Jelikož jde o významný milník, vítkovický klub si svou bohatou historii připomíná několika akcemi konanými v průběhu celého roku.

aukce dresů vítkovického fotbaluNejvýznamnější akce je připravena na poslední jarní domácí utkání Fortuna: Národní ligy (2. česká fotbalová liga) v sobotu 25. 5. 2019. Na programu je od 11 h dětský den, zápas internacionálů začne ve 12:30 h a soutěžní utkání s Pardubicemi v historických dresech z mistrovské sezóny v roce 1986 propukne v 15 h. Charitativní rozměr dodá této společenské akci již nyní probíhající aukce historických dresů, jejíž výtěžek bude věnován Charitě Ostrava na podporu vybavení dětského hřiště u objektu pro azylový dům pro matky v nouzi. Patronem všech akcí je reprezentační gólman, odchovanec vítkovického klubu, Tomáš Vaclík.

Děkujeme za spolupráci a podporu Městský fotbalový klub Vítkovice.

24. 4. 2019, 10:00 — 30. 6. 2019, 16:00

Z mého archivu - vernisáž - 24. 4. 2019