10. výročí vzniku pečovatelské služby podpořil ČEZ

Skupina ČEZ - logo

Za účasti uživatelů služby, zaměstnanců Charity Ostrava a hostů proběhlo 28. 3. setkání u příležitosti 10. výročí založení Charitního střediska Matky Terezy – pečovatelské služby Hrabyně.

Setkání u příležitosti 10. výročí otevření CHS Matky Terezy - pečovatelské služby HrabyněMše svatá vedená hrabyňským farářem P. Vladimírem Pavlíkem spolu P. Janem Larischem a P. Františkem Kufou byla sloužena jako poděkování za 10 let provozu sociální služby, jejíž posláním je poskytovat seniorům a lidem se sníženou soběstačností individuální podporu při uspokojování životních potřeb a umožnit jim co nejdéle možnost setrvání v domácím prostředí se zachováním vlastního životního stylu.

Poděkování za možnost pomáhat potřebným lidem vyjádřili při setkání také Lukáš Curylo, ředitel Diecézní charity ostravsko-opavské a CharSetkání u příležitosti 10. výročí otevření CHS Matky Terezy - pečovatelské služby Hrabyněity ČR a Martin Pražák, ředitel Charity Ostrava, která pečovatelskou službu v Hrabyni díky finanční podpoře z Moravskoslezského kraje a dalších donátorů provozuje.

Děkujeme společnosti ČEZ, která podpořila uskutečnění tohoto setkání a partnerské Charitě Hrabyně za zapůjčení prostor Centra sv. Kláry v areálu Rehabilitačního ústavu Hrabyně.

Skupina ČEZ

7. 2. 2019, 10:30 — 30. 4. 2019, 17:00