Dárek Jam - 15. 12. 2020 - 19:00 h

15. 12. 2020, 19:00 - 15. 12. 2020, 21:00 Zadní vrátka, Masná 9, Ostrava; YouTube on-line Benefiční akce, Koncert, Akce pro veřejnost

Přijměte pozvání na Dárek Jam 2020, tradiční hudebně-benefiční akci z iniciativy ostravských hudebníků za podpory klubu Zadní vrátka v Ostravě, a udělejte radost vánočním dárkem lidem bez domova přicházejícím do služeb Charity Ostrava. Koncert bude 15. 12. 2020 od 19 h vysílán on-line, dárky bude možné předat v klubu Zadní vrátka, finanční podporu do pokladničky tamtéž nebo přes Darujme.cz. Děkujeme za podporu!

Vystoupí: Boris Urbánek, Jiří Krhut, Zbyněk Terner, WINDY, Nedivoč, Banda del Caffe, Adobre

Moderátor: Jiří Krupica

On-line přenos: https://youtu.be/iLu2YRqvyr0

Leták Dárek Jam 15. 12. 2020

V rámci Dárek Jamu můžete darovat: hračky pro děti, dárečky pro maminky, trvanlivé potraviny, hygienické potřeby, kosmetiku, teplé ponožky, rukavice, čepice, bundy. Dárky můžete přinest do klubu Zadní vrátka - sběrné okénko bude otevřeno:

Pondělí 14.12. 16-20 hodin
Středa 16.12.   16-20 hodin
Čtvrtek 17.12.  16-20 hodin

Sběr dárků se bude řídit aktuálními epidemiologickými opatřeními. Bude tady také připravena zapečetěná pokladnička, kde budete moci přispět i finančními dary.

Výtěžek z vašich finančních darů tak i přinesené dárky budou prioritně využity na vybavení nové herničky pro děti v aktuálně rekonstruovaném objektu pro Charitní dům sv. Zdislavy - azylový dům pro matky s dětmi, potraviny budou poskytnuty ženám a mužům bez domova v Charitním domě sv. Benedikta Labre - nízkoprahovém denním centru.

Těšíme se na Vás při on-line přenosu a děkujeme za podporu! Děkujeme také umělcům a organizátorům za podporu lidí bez domova!