VEŘEJNÉ SBÍRKY CHARITY OSTRAVA

• Zajištění finančních prostředků na udržení kvality přímé péče v rámci sociálních a zdravotních služeb Charity Ostrava pro seniory, lidi se zdravotním postižením, lidi se specifickými potřebami, lidi bez domova, lidi v obtížné životní situaci, ohrožené děti a mládež, lidi v závěru života.

Číslo sbírkového konta:                               17000277/0100 (KB Ostrava)
Termín povolení sbírky:                                     25. 3. 2015 -  povolení na dobu neurčitou
Příjmy sbírkového konta od počátku sbírky:                        395 742,44 Kč
Aktuální stav sbírkového konta k 21. 4. 2017:                      90 694,94 Kč

osvědčení_VS_přímá_péče_2015.pdfVeřejná sbírka je povolena na základě Osvědčení o datu přijetí oznámení o konání veřejné sbírky na "Zajištění finančních prostředků na udržení kvality přímé péče v rámci sociálních a zdravotních služeb Charity Ostrava pro seniory, lidi se zdravotním postižením, lidi se specifickými potřebami, lidi bez domova, lidi v obtížné životní situaci, ohrožené děti a mládež, lidi v závěru života." podle § 4 zákona č. 117/2001 Sb., které vydal Krajský úřad Moravskoslezského kraje s č. j. MSK 27774/2015, Sp. zn.: VŽ/4741/2015/Bar.

V rámci sbírky lze podpořit jednotlivá charitní střediska použitím variabilního symbolu dle seznamu => při zadání platby.

V rámci této veřejné sbírky existuje také možnost podpořit služby formou dárcovské DMS=>

• Zajištění prostředků na financování investic v rámci služeb poskytovaných v Ostravě Charitou Ostrava pro seniory, lidi se zdravotním postižením, lidi bez domova, matky s dětmi v tísni, lidi v závěru života, ohrožené děti a mládež a v Krnově pro lidi s duševním onemocněním.

osvědčení_VS_investice_2016Číslo sbírkového konta:                     107-5210720287/0100 (KB Ostrava)
Termín povolení sbírky:                                          1. 11. 2016 - povolení na dobu neurčitou
Příjmy sbírkového konta od počátku sbírky:                             12 400,00 Kč
Aktuální stav sbírkového konta k 21. 4. 2017:                          12 400,00 Kč

Veřejná sbírka je povolena na základě Osvědčení o datu přijetí oznámení o konání veřejné sbírky na "Zajištění prostředků na financování investic v rámci služeb poskytovaných v Ostravě Charitou Ostrava pro seniory, lidi se zdravotním postižením, lidi bez domova, matky s dětmi v tísni, lidi v závěru života, ohrožené děti a mládež a v Krnově pro lidi s duševním onemocněním." podle § 4 zákona č. 117/2001 Sb., které vydal Krajský úřad Moravskoslezského kraje s č. j. MSK 116785/2016, Sp. zn.: VŽ/26077/2016/Bar.

Projekty Charity Ostrava jsou realizovány s finanční podporou statutárního města Ostravy, Moravskoslezského kraje, Programu švýcarsko-české spolupráce

Program švýcarsko-české spolupráce

1. 6. 2017, 08:00 — 30. 6. 2017, 17:00