AKREDITOVANÉ VZDĚLÁVÁNÍ

• Praxe studentů paliativní péče v Hospici sv. Lukáše

Hlavním posláním Hospic sv. Lukáše je služba lidem v závěru života. Se zkušenostmi, které poskytování hospicové a paliativní péče přináší, se mohou studenti v Hospici sv. Lukáše seznamovat také v rámci odborných praxí specializačního vzdělávacího programu Ošetřovatelská péče o pacienty ve vybraných klinických oborech – modul Paliativní péče a Role sestry v ošetřovatelské péči o pacienty s onkologickým onemocněním.

Akreditaci Ministerstva zdravotnictví ČR pro praxe studentů Národního centra ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů má Charita Ostrava od roku 2009.

Akreditace:

Akreditace Ministerstva zdravotnicví ČR Akreditace Ministerstva zdravotnicví ČR

Bližší informace: Bc. Věra Pražáková, vedoucí pracovník komplexní péče, Hospic sv. Lukáše, tel.: 737 763 102, 599 508 505, e-mail: vrchni.lukashospic(at)charita.cz

• Kurz Hospicové péče pro zdravotnický personál

Akreditaci Ministerstva zdravotnictví ČR pro certifikovaný kurz "Hospicová péče" obdržela Charita Ostrava v roce 2012 a 2015. Rozsah kurzu je 60 hodin (50 hodin teorie a 10 hodin praxe). Úspěšným absolvováním účastník získá 36 kreditů. Jedná se o kurz určený zdravotnické pracovníky - všeobecná sestra, porodní asistentka, zdravotnický asistent.

Akreditace:

Akreditace Ministerstva zdravotnicví ČR  Akreditace Ministerstva zdravotnicví ČR

Bližší informace: Mgr. Dana Turoňová, sociální  pracovnice, Charitní hospicová poradna, tel.: 731 625 768, 599 508 533, e-mail: cho.hospicova.poradna(at)charita.cz

23. 1. 2018, 15:47 — 13. 12. 2018, 23:59

Nebojte se pečovat - kurzy

15. 5. 2018, 15:34 — 3. 9. 2018, 23:59

Jak vypadá chudoba? Fotosoutěž!

24. 5. 2018, 15:33 — 30. 6. 2018, 23:59

Program v Charitním středisku Gabriel - 6/2018