Ženy z azylového domu poběží Český běh žen Ostravou

Český běh žen Ostrava 2016

Ženy v nouzi z azylového domu a startovacích bytů Charity Ostrava se aktivně zapojí do 5. ročníku Českého běhu žen, který se uskuteční v centru Ostravy 27. 5. 2017.

Příprava a účast matek azylového domu sv. Zdislavy a startovacích bytů sv. Lucie Charity Ostrava, které se dosud systematicky běhu nikdy nevěnovaly, na oficiálním závodě pro několik tisíc sportovců, je součástí motivace klientek k pozitivní změně v jejich životech. V zázemí závodu v okolí OC Fóra Nová Karolina bude připraven pestrý doprovodný program a v prodeji také výrobky klientů sociální rehabilitace Charity Ostrava, jejichž nákupem jsou v rámci veřejné sbírky podporovány aktivity pro lidi v nouzi.

Děkujeme pořadatelům závodu, že účast klientek sociálních služeb v rámci podpory Charity Ostrava umožňují.

Zájemci z široké veřejnosti se na účast v závodě pořádaném Sdružením sportovních klubů Vítkovice, z. s. mohou registrovat na webu Českého běhu žen.Českého běhu žen.

Projekty Charity Ostrava jsou realizovány s finanční podporou statutárního města Ostravy, Moravskoslezského kraje, Programu švýcarsko-české spolupráce

Program švýcarsko-české spolupráce

1. 8. 2017, 08:00 — 31. 8. 2017, 17:00