Pomozte Prožít stáří důstojně

Prožít stáří důstojně

Pro nemocného nebo unaveného člověka je nejdůležitější odpočinek v pohodlné posteli. Nejcitelněji to vnímají senioři, dlouhodobě nemocní lidé, lidé upoutaní na lůžko. Cílem kampaně "Prožít stáří důstojně" je zajistit finance na obnovu polohovacích postelí v domovech pro seniory Charity Ostrava.

Charita Ostrava se dlouhodobě zaměřuje na zkvalitňování podmínek poskytovaných služeb, a proto hledáme možnosti, jak obnovit již nevyhovující postele v našich domovech pro částečně a plně imobilní seniory. Rádi bychom zajistili důstojné prožívání stáří pro uživatele pobytových sociálních služeb:

Jednou z podmínek kvalitní péče je možnost využití elektrické polohovací postele, výškově stavitelné s antidekubitní matrací, která zajistí pohodlí, komfort a péči potřebnou pro uživatele služeb s ohledem na jejich zdravotní stav.

Cena kvalitní polohovací postele s matrací je 25.000 Kč. Obnovit bychom potřebovali v rámci obou domovů pro seniory celkem 30 postelí s matracemi. Proto budeme rádi, když nám pomůžete. Svoji případnou pomoc můžete nejsnadněji uskutečnit využitím dárcovského portátu Darujme.cz. Podporu je možné poskytnout také na konto povolené veřejné sbírky Charity Ostrava, č. ú.: 17000277/0100 a uvedením poznámky "Prožít stáří důstojně.

K Vámi poskytnuté podpoře Vám v případě zájmu vystavíme Potvrzení o přijetí bezúplatného plnění (daru) nebo s Vámi uzavřeme darovací smlouvu. Celou výši bezúplatného plnění je možné odečíst od vašeho daňového základu a snížit tak daň z příjmu.

Další informace: Martina Krhutová, tel.: 739 323 933, martina.krhutova@charita.cz

DĚKUJEME ZA VAŠI POMOC!

Prožít stáří důstojně - plakát

23. 1. 2018, 15:47 — 13. 12. 2018, 23:59

Nebojte se pečovat - kurzy

23. 4. 2018, 11:22 — 31. 5. 2018, 17:00

Program v Charitním středisku Gabriel - 5/2018

15. 5. 2018, 15:34 — 3. 9. 2018, 23:59

Jak vypadá chudoba? Fotosoutěž!