Oborová zdravotní pojišťovna podpořila Hospic sv. Lukáše

Den zdraví v Ostravě

Částkou 50 tis. Kč podpořila OZP charitní Hospic sv. Lukáše, jehož příznivci shromáždili nejvíce kroků v soutěži Každý krok pomáhá. Kampaň vyvrcholila 27. 1. v rámci Dne zdraví v ostravském Avion Shopping Parku.

OZP_Den_zdravi_Ostrava - stánek Charity OstravaDen zdraví v Ostravě připravila pro širokou veřejnost Oborová zdravotní pojišťovna. Nabídku nejrůznějších vyšetření, informačních služeb ale i zajímavého sportovně-kulturního programu doplnily také prezentace 4 neziskových organizací, které se ucházely o přízeň v soutěži Každý krok pomáhá. Charita Ostrava nabízela v prezentačním stánku nejen informace o poskytovaných hospicových službách v Hospici sv. Lukáše, ale návštěvníci mohli tuto službu podpořit nákupem magnetky.

Péče v Hospici sv. Lukáše

V rámci soutěže projekt Hospice sv. Lukáše získal v součtu nejvíce kroků a tím také finanční podporu 50 tis. Kč od Oborové zdravotní pojišťovny pro tuto potřebnou službu pro lidi v závěru života. Děkujeme Oborové zdravotní pojišťovně za poskytované finanční prostředky a všem zúčastněným chodcům za jejich podpůrné kroky.

OZP-zakladni-verze-RGB

23. 1. 2018, 15:47 — 13. 12. 2018, 23:59