Hlasujte pro Mobilní hospic sv. Kryštofa

Péče Mobilního hospice sv. Kryštofa

Projekt Charity Ostrava "Pomoc nemocným prostřednictvím služby Mobilního hospice sv. Kryštofa“ má možnost získat podporu v programu ČSOB - pomáhá regionům – jarní výzva 2018. Pomozte nám svým hlasováním =>

Tým zdravotních sester Mobilního hospice sv. KryštofaPosláním Mobilního hospice sv. Kryštofa je zajistit důstojné prožívání závěru života nevyléčitelně nemocným lidem, s cílem aby mohl zůstat doma, ve svém známém prostředí, aby netrpěl bolestí a nezůstal osamocen. Kromě 6 zdravotních sester se na chodu služby podílí také lékaři, psycholog, duchovní a sociální pracovník. Spolupráce tohoto multidisciplinárního týmu je důležitá pro uspokojení všech individuálních potřeb člověka a zajištění co nejlepší kvality prožívání závěru jeho života i podpory jejich rodin. Mobilní hospic sv. Kryštofa poskytuje služby v Ostravě a okolí v okruhu 30 km, v roce 2017 zajistil péči 106 hospicovým klientům.

ČSOB pomáhá regionůmHlasovat můžete do 27. dubna 2018 na odkazu, kde se také dozvíte více podrobností o projektu Charity Ostrava: http://www.csobpomaharegionum.cz/#moravskoslezsky.

Děkujeme za Vaši podporu!

23. 1. 2018, 15:47 — 13. 12. 2018, 23:59

Nebojte se pečovat - kurzy