Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Podpořte v Tescu Canisterapii pro seniory

Do konce října máte možnost hlasovat v rámci programu NF Tesco "Vy rozhodujete, my pomáháme" pro projekt Charity Ostrava "Canisterapie pro seniory" v obchodním domě Tesco v Ostravě-Třebovicích. Žetony za nákup můžete podpořit uživatele Charitních domů sv. Alžběty, sv. Václava a Hospice sv. Lukáše. Děkujeme!

Domov bez domova objektivem Jindřicha Štreita

Vernisáž fotografií prof. Jindřicha Štreita s názvem „Domov bez domova“ proběhne 12. 10. 2017 od 17 h v ostravském obchodním centru Fórum Nová Karolina. Příjměte srdečné pozvání...

Ostravské Dny proti chudobě 2017

Dvanáctý ročník Dnů proti chudobě v Ostravě pořádaný Armádou spásy a Charitou Ostrava má za cíl znovu otevřít témata chudoby, sociálního vyloučení a nutnosti existence podpory pro lidi, kteří jsou jimi ovlivňování.

Hospic sv. Lukáše slouží deset let

Děkovnou bohoslužbou, koncertem a výstavou fotografií si připomněli pracovníci, klienti, rodiny a příznivci 10. výročí od otevření Hospice sv. Lukáše a Charitní hospicové poradny

Benefice podpořila azylový dům pro matky s dětmi

Azylový dům pro matky s dětmi sv. Zdislavy podpořili 21. září návštěvníci a umělci 12. ročníku benefice "Sešli se, aby pomohli".  Prodej vstupenek, podpora partnerů, výnos a sbírkové pokladničky přinesl pro azylový dům  96 tis. Kč. Děkujeme za podporu.

Díky Charitě se cítím potřebný

tak znělo motto prvního setkání dobrovolníků oblastních Charit působících v Moravskoslezském kraji a části Jesenicka, kteří pomáhají prostřednictvím Charity nejrůznějším způsobem lidem ve svém okolí. Setkání dobrovolníků Charity proběhlo v sobotu 23. září 2017 v odpoledních hodinách. Jeho cílem bylo sdílení zkušeností, rad a další povzbuzení do pomoci potřebným lidem.

! Změna termínu ! CYKLOSVĚTLUŠKY pro Hospic sv. Lukáše

S ohledem na nepřízeň počasí dnes pořadatelé změnili termín akce Cyklosvětluška aneb světýlka naděje pro Hospic sv. Lukáše na čtvrtek 28. 9. 2017 od 17 h. Děkujeme za pochopení.

Pavel Šporcl, Petr Bende a Janáčkův komorní orchestr - 21. 9. 2017

Pavel Šporcl, Petr Bende a Janáčkův komorní orchestr vystoupí  už zítra 21. 9. od 19 h v Divadle A. Dvořáka v Ostravě. Benefiční koncert Charity Ostrava - Sešli se, aby pomohli... podpoří azylový dům pro matky s dětmi sv. Zdislavy.  Vstupenky stále v prodeji v Národním divadle Moravskoslezském.

Pavel Šporcl, Petr Bende a Janáčkův komorní orchestr zahrají pro azylový dům

Pavel Šporcl, Petr Bende a Janáčkův komorní orchestr vystoupí 21. 9. 2017 od 19 h v Divadle A. Dvořáka v Ostravě. Benefiční koncert Charity Ostrava - Sešli se, aby pomohli... podpoří Charitní dům sv. Zdislavy - azylový dům pro matky s dětmi

Předprodej na Šporcla, Bendeho a JKO zahájen

Předprodej  na benefiční koncert  Charity Ostrava, na kterém vystoupí Pavel Šporcl, Janáčkův komorní orchestr a Petr Bende je zahájen. Vstupenky jsou dostupné v systémech Národního divadla moravskoslezského a Ostravského informačního servisu.

Projekty Charity Ostrava jsou realizovány s finanční podporou statutárního města Ostravy, Moravskoslezského kraje, Programu švýcarsko-české spolupráce

Program švýcarsko-české spolupráce

1. 10. 2017, 08:00 — 31. 10. 2017, 17:00